În lipsa concurenței, care pe vremuri era oferită de Rapid sau Dinamo, Gigi Becali taie și spânzură pe piața transferurilor din România.


A semnat un jucător de perspectivă

Finanțatorul formației FCSB a reușit să-l cumpere pe Olimpiu Moruțan, de la FC Botoșani, iar mijlocașul în vârstă de 18 ani a semnat ieri. El se va alătura grupării „roș-albastre”, în vară, până atunci urmând să continue la echipa moldoveană.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Becali a anunțat că se va baza, în sezonul viitor, și pe Billel Omrani (24 de ani), atacantul rivalilor de la CFR Cluj. „Eu m-am înțeles cu Omrani. Îl iau gratis. M-am înțeles cu impresarul. Vine băiatul și semnează contractul. Poate veni din vară.”

Nemec, Grozav și Băluță, în vizor

De asemenea, Becali mai aleargă după trei fotbaliști în această iarnă. Machidonul insistă pentru slovacul Adam Nemec, de la Dinamo, internaționalul Gicu Grozav, și pentru Alexandru Băluță, de la Craiova. „Cu Gicu Grozav am vorbit. Îi pare rău că a jucat gratis la turci. Nu pot spune că ne-am înțeles. Pot spune că înțeleg că vine. Trebuie să aleagă repede. La Băluță am mărit de la două milioane la 2.5 milioane, dar Craiova nu vrea”, a afirmat Becali.


rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
În lipsa concurenței, care pe vremuri era oferită de Rapid sau Dinamo, Gigi Becali taie și spânzură pe piața transferurilor din România. A semnat un jucător de perspectivăFinanțatorul formației FCSB a reușit să-l cumpere pe Olimpiu Moruțan, de la FC Botoșani, iar mijlocașul în vârstă de 18 ani a semnat...

Preluat de la EVZ