“Dragă Căline, eu îmi asum bunele şi relele mandatelor mele!
Domnul Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu atacă, nici mai mult, nici mai puţin, folosirea instituţiilor statului în lupta politică în timpul mandatului meu.
Greşit! Eu nu am folosit niciodată instituţiile statului în lupta politică.
Nu susţin că am reuşit să construiesc un stat perfect, dar, cu certitudine, am construit un stat pe care nu v-aţi mai putut urina.
ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Aşa cum am spus încă înainte de terminarea mandatului, mai trebuie făcute multe pentru ca statul să fie perfect. Continuaţi voi, cei care astăzi sunteţi la putere, să-l perfecţionaţi (sau ai fost cumva şi tu Prim Ministru cam 4 ani în timpul mandatelor mele?) şi trageţi la răspundere pe cei care, eventual, au făcut abuzuri în timpul mandatului meu.
Şi încă ceva, ÎMI ASUM BUNELE ŞI RELELE MANDATELOR MELE.
Dar, aveţi grije, nu distrugeţi ce s-a construit, ci faceţi lucrurile mai bine”, a scris pe contul personal de Facebook, fostul preşedinte Traian Băsescu.rootstireaActualitate/EsentialPolitica
'Dragă Căline, eu îmi asum bunele şi relele mandatelor mele! Domnul Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu atacă, nici mai mult, nici mai puţin, folosirea instituţiilor statului în lupta politică în timpul mandatului meu. Greşit! Eu nu am folosit niciodată instituţiile statului în lupta politică. Nu susţin că am reuşit să construiesc un...

Preluat de la EVZ