„De 12 ani de când sunt în circuit, o dată nu ne-am salutat! Niciodată! Şi am şi jucat cu ea! Nici măcar nu se uită la mine. Ea procedează la fel cu toată lumea. E mereu cu capul în jos… Eu o apreciez pentru ce a reuşit, dar asta funcţionează la ea. Serena Williams s-a mai relaxat. A devenit o prezenţă foarte plăcută în vestiar. Tot timpul este bine dispusă, volubilă, s-a schimbat faţă de acum câţiva ani, când era precum Sharapova”, spunea Cîrstea despre Sharapova, la Digi Sport.


Rusoaica a ținut, însă, să facă lumină în acest caz, și a declarat că preferă să fie concentrată 100% pe teren. „În multe feluri, tenisul este un sport foarte individual. Pe teren eşti singură, ai doar o echipă care lucrează pentru tine. Pe teren îmi fac treaba şi sunt concentrată în totalitate, dar pe teren sunt o persoană foarte diferită”, a reacționat tenismena din Rusia.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Mai mult, Sharapova a rememorat un episod asemănător din 2004, pe când avea doar 17 ani, din finala de la Wimbledon, cu Serena Williams, meci câștigat de Maria cu scorul de 6-1, 6-4: „Când s-a terminat meciul, Serena a venit la mine şi m-a îmbrăţişat. A zis ceva de genul ‘Bine jucat!’ şi mi-a zâmbit. Dar nu zâmbea în interior. Am mers apoi la vestiare şi am auzit-o plângând. Am ieşit cât de repede am putut, dar şi-a dat seama că am fost acolo.Toată lumea se întreabă de ce mi-a fost atât de greu să o bat pe Serena, scorul este 19-2 în favoarea ei. Eu ştiu răspunsul, răspunsul e în acel vestiar.

Serena m-a urât pentru că am fost acel copil care a bătut-o, deşi nimeni nu-mi dădea nicio şansă. Dar cel mai mult m-a urât pentru că am auzit-o plângând în vestiar. Ulterior, am auzit că i-a spus unui prieten că nu va mai pierde niciodată un meci cu mine: ‘Nu voi mai pierde niciodată în faţa acestei mici nenorocite”.


rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
„De 12 ani de când sunt în circuit, o dată nu ne-am salutat! Niciodată! Şi am şi jucat cu ea! Nici măcar nu se uită la mine. Ea procedează la fel cu toată lumea. E mereu cu capul în jos... Eu o apreciez pentru ce a reuşit, dar asta...

Preluat de la EVZ