Traficul rutier este blocat pe Drumul Național 7, Valea Oltului, în localitatea Câineni, în urma unui accident care a avut loc între un autoturism și o autoutilitară. În urma impactului, mașina a luat foc, iar șoferul a murit.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că accidentul s-a produs după ce șoferul autoturismului care circula dinspre Râmnicu Vâlcea spre Sibiu a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a lovit o dubă.

În urma impactului, autoturismul a luat foc, iar șoferul a murit.

„În urma accidentului au rezultat două victime, una în autoturism și una în dubă. Autoturismul a luat foc și a fost stins de un coleg aflat în trafic și de alți participanți la trafic cu stingătoarele”, a afirmat reprezentantul IPJ Vâlcea.

La ora transmiterii acestei știri, incendiul a fost fără să se ajungă la victimă. Pompierii acționează pentru descarcerarea persoanei decedate în autoturism.

Pe Valea Oltului, care face legătura între județele Vâlcea și Sibiu, nu se circulă din cauza accidentului, iar coloanele de mașini depășesc 10 kilometri pe sens.

Sursă foto: voceavalcii.ro

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-grav-impact-violent-intre-doua-masini-un-autoturism-a-luat-foc-soferul-a-murit-45365.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-grav-impact-violent-intre-doua-masini-un-autoturism-a-luat-foc-soferul-a-murit-45365-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv