Un bărbat a murit, iar soția sa și cei trei copii au suferit răni grave, după ce mașina lor a fost implicată într-un accident grav pe Drumul Național 68 A, în localitatea Coșevița, județul Hunedoara. Impactul s-a produs între două mașini și un tir.

Purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, a declarat că un bărbat a murit, iar cei trei copii și soția sa au fost răniți în urma impactului dintre două autoturisme și un tir.

„În accident au fost implicate două autoturisme și un autotren. Dintre cele cinci victime, toate din aceeași mașină, trei sunt copii. Copiii au răni, dar sunt conștienți și cooperanți. Este vorba de un copil de 4 luni, unul de 5 ani și altul de 10 ani. Aceștia și mama lor vor fi transportați la spital. Din păcate, în ciuda eforturilor medcilor, un bărbat, care a rămas încarcerat, a murit”, a spus Doda.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

La ora transmiterii acestei știri, circulația este blocată pe DN 68 A, în zona producerii accidentului.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-grav-doua-masini-si-un-tir-s-au-ciocnit-un-barbat-a-murit-sotia-si-cei-trei-copii-raniti-foto-45360.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-grav-doua-masini-si-un-tir-s-au-ciocnit-un-barbat-a-murit-sotia-si-cei-trei-copii-raniti-foto-45360-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv