„E timpul să cerem ca toţi vinovaţii pentru măcelul din Decembrie 1989 să ajungă în sfârşit în faţa Justiţiei. În România, mai. Mai sunt vinovaţi pentru crimele politice săvârşite în vremea dictaturii. (…) E timpul, de asemenea, să vorbim despre ce a însemnat acel sacrificiu fondator al democraţiei noastre. Semenii noştri pieriţi în zilele Revoluţiei au murit visând la o Românie europeană, la o Românie liberă, apărată de urgia istorică a influenţei sovietice”, a afirmat Alexandrescu, la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată Revoluţiei din 1989.


Potrivit acestuia, în România  este nevoie să fie reformată economia, sistemul politic, dar și sistemul de justiție, pentru a ne ridica la standarele din Uniunea Europeană.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

„România nu a mai beneficiat niciodată în istoria sa de premise mai solide ale prosperităţii şi ale securităţii naţionale ca în aceşti ani. Pentru asta a fost nevoie să ne reformăm economia, sistemul politic şi sistemul de Justiţie, pentru a respecta standardele unor cluburi din care ne-am dorit cu ardoare să facem parte, dar şi valori şi principii la care elita românească a visat în ani de temniţă grea, înainte de a fi nimicită în închisori în anii 1950 şi 1960. Pentru asta ne-am revizuit Constituţia în 2003, acceptând că apartenenţa la UE vine cu beneficii, dar şi cu obligaţii şi cu cedări parţiale de suveranitate. Am avut înţelepciunea să facem alegeri istorice concrete şi ferme pentru a respecta regulile jocului europene şi pentru a împlini visul celor mai buni dintre noi care au murit la Revoluţie”, a conchis Alexandrescu.


rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„E timpul să cerem ca toţi vinovaţii pentru măcelul din Decembrie 1989 să ajungă în sfârşit în faţa Justiţiei. În România, mai. Mai sunt vinovaţi pentru crimele politice săvârşite în vremea dictaturii. (...) E timpul, de asemenea, să vorbim despre ce a însemnat acel sacrificiu fondator al democraţiei noastre....

Preluat de la EVZ