Poliția din Australia a arestat, azi, un individ care a intrat cu un autovehicul în oamenii de pe o arteră aglomerată din Melbourne, rănind cel puțin 19 persoane, a relatat presa locală, citată de BBC News.

”Mașina a intrat în mai mulți pietoni aflați pe strada Flinders, o arteră aglomerată din centrul orașului”, a anunțat Poliția din Melbourne.

”Poliția a instituit un perimetru de securitate în zonă. Șoferul vehiculului și un alt individ au fost arestați și se află în custodia Poliției”, se arată într-un comunicat al forțelor de ordine din Melbourne.

Autoritățile Australiene nu au precizat dacă este vorba despre un incident de natură teroristă.

Potrivit presei din Australia, 19 persoane au fost rănite în urma inceidentului. Serviciul de Ambulanță a confirmat că 13 persoane au fost transportate la spital, iar un copil a ajuns la spital cu răni serioase la nivelul capului. Alți câțiva oameni au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii incidentului.

Incidentul este similar cu cel petrecut în luna ianuarie, când o mașină a intrat într-un grup de pietoni din Melbourne, ucigând șase persoane și rănind alți 30 de oameni.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/un-individ-a-intrat-cu-un-autovehicul-intr-un-grup-de-oameni-in-melbourne-16-persoane-au-fost-ranite-45325.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/un-individ-a-intrat-cu-un-autovehicul-intr-un-grup-de-oameni-in-melbourne-16-persoane-au-fost-ranite-45325-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv