Un reprezentant al guvernului în parlament, Vadim Denisenko, a declarat pentru postul tv 112 Ukrayina TV, azi, că Stanislav Yezhov a fost reținut, ieri.


Știrile publicate de mass-media spun că Yezhov l-a însoțit pe Groisman în călătoriile sale internaționale și a fost, de multe ori, pe post de translator. A lucrat, anterior, la biroul președintelui ucrainean și la Ambasada Ucrainei în SUA, precizează sursa citată.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

În 20 decembrie, Serviciul de Securitate Ucrainean (SBU) a anunțat că a arestat un angajat guvernamental, a cărui identitate nu o dezvăluie, sub suspiciunea de „acțiune în interesul serviciilor secrete ale unui stat agresor”.

Stanislav Yezhov a fost informat oficial că este suspect, a spus SBU.

„Informația că această persoană ar putea fi implicată în activități ilegale era cunoscută de multă vreme și activitatea sa a fost, recent, pusă sub supraveghere”, a spus Denisenko.

Întrebat dacă cel arestat este Stanislav Yezhov, Denisenko a răspuns afirmativ.

Potrivit mass-media, Yezhov l-a însoțit pe  Groisman în toate întâlnirile și călătoriile sale în străinătate.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/sbu.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/sbu-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Un reprezentant al guvernului în parlament, Vadim Denisenko, a declarat pentru postul tv 112 Ukrayina TV, azi, că Stanislav Yezhov a fost reținut, ieri. Știrile publicate de mass-media spun că Yezhov l-a însoțit pe Groisman în călătoriile sale internaționale și a fost, de multe ori, pe post de translator. A...

Preluat de la EVZ