Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Antena Group au declarat că “momentan, suntem în discuții cu Mircea Radu, legate de format și de conținut”, potrivit paginademedia.ro.


“Vom reveni în momentul în care le vom definitiva”.

Mircea Radu nu a infirmat, nici nu a confirmat: “Nu vă pot răspunde la întrebarea dumneavoastră, darămite să intru în detalii. Sunt sigur că veţi înţelege situaţia”, a spus el pentru Click.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Click o citează și pe Marina Almășan, partenera de emisiune a lui Mircea Radu la TVR, care spune că “Am aflat, cu surprindere (și din păcate nu de la el, ci de la alții), de plecarea lui Mircea. Eu am deja cateva variante pentru un nou partener de prezentare, trebuie doar să iau o decizie până când emisiunea va reveni pe post, după vacanță, undeva în februarie-martie 2018”.

Mircea Radu se întoarce la Antena 1 după opt ani, după ce, în mai 2010 emisiunea Din Dragoste a fost scoasă din grila de programe. În toamna lui 2010, s-a angajat la TVR.

Traseul lui Mircea Radu:

A debutat în televiziune, în anii 90. A plecat din TVR la începutul anilor 2000, pentru a prezenta emisiunea Din dragoste, produsă de regretatul Valeriu Lazarov. În primăvara anului 2009, emisiunea Din Dragoste a fost scoasă din grila Antenei 1.

În toamna lui 2010, s-a angajat la TVR.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Antena Group au declarat că “momentan, suntem în discuții cu Mircea Radu, legate de format și de conținut”, potrivit paginademedia.ro. “Vom reveni în momentul în care le vom definitiva”.Mircea Radu nu a infirmat, nici nu a confirmat: 'Nu vă pot răspunde la întrebarea dumneavoastră, darămite să...

Preluat de la EVZ