Mai mulți tineri voleibaliști de la Centrul de Excelență din Baia Mare au povestit pentru „Gazeta Sporturilor” că au fost supuși agresiunilor fizice de antrenorul Virgil Rău. Tinerii au descris pentru sursa citată violențele pe care le-au suportat pe propria piele.


„A fost la un antrenament, era nervos pe toți jucătorii. Mi-a dat mie cu piciorul în burtă, dar nu doar o dată. De față cu toți ceilalți. Dădea și cu pumnul, și cu palma. Odată, mi-a dat cu pumnul în abdomen. Mi-a dat palme peste față. L-a deranjat că am avut câteva absențe la liceu. Din cauza aia, m-a bătut pe mine. Mi-a dat cu piciorul. Nu mi-a dat chiar ușor”, a spus Alexandru Ionescu.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

„După ce am fost acolo, a lăsat-o mai moale cu Răzvan, dar băiatul mă suna și îmi spunea că îi bate pe copii”, a povestit mama unuia dintre jucători.

„Virgil Rău, ca antrenor, știe să pregătească un copil. Pe partea de sport e un om bun. Dar pe partea de caracter, deloc. E foarte agresiv, bate copiii. Pe mine nu m-a atins, dar m-a înjurat de părinți, de mamă. Pe alții îi bătea, am văzut cu ochii mei”, a firmat și Daniel Ivașcu, fost jucător care a lucrat cu Rău.


rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Mai mulți tineri voleibaliști de la Centrul de Excelență din Baia Mare au povestit pentru „Gazeta Sporturilor” că au fost supuși agresiunilor fizice de antrenorul Virgil Rău. Tinerii au descris pentru sursa citată violențele pe care le-au suportat pe propria piele. „A fost la un antrenament, era nervos pe toți...

Preluat de la EVZ