Actorul Sylvester Stallone, în vârstă de 71 de ani, este investigat de poliție după ce o femeie a depus o plângere că ar fi fost violată de acesta în urmă cu peste 20 de ani.

Departamentul de Poliție din Santa Monica a anunțat miercuri că plângerea a fost depusă luna trecută, iar incidentul reclamat ar fi avut loc în anii `90.

Sylvester Stallone susține însă că acuzațiile femeii sunt o minciună. Avocatul său, Marty Singer, a respins, într-o declarație pentru TMZ, acuzațiile de viol despre care femeia susține că ar fi avut loc în biroul actorului. 

Cu toate acestea, Stallone a recunoscut că a petrecut trei zile cu femeia în 1987 în timp ce filma pentru un film în Israel.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/sylvester-stallone-investigat-de-politie-dupa-ce-o-femeie-a-reclamat-ca-a-fost-violata-de-actor-45329.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/sylvester-stallone-investigat-de-politie-dupa-ce-o-femeie-a-reclamat-ca-a-fost-violata-de-actor-45329-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv