BNR va pune în circulație, începând cu 1 ianuarie 2018, bancnote și monede cu noua stemă a țării, informează instituția.

Bancnotele cu noua stemă vor avea înscrisă pe avers data de ,,1 ianuarie 2018”. Toate celelalte elemente grafice ale bancnotelor și monedelor cu noua stemă, caracteristicile acestora, precum și elementele de siguranță ale bancnotelor cu noua stemă, vor fi aceleași cu cele ale bancnotelor și monedelor aflate în circulație, precizează comunicatul.

Bancnotele și monedele cu noua stemă vor fi lansate în circulație în mod eșalonat, în funcție de nevoile reale ale circulației monetare. Bancnotele și monedele cu noua stemă a țării vor circula în paralel cu cele existente în prezent în circulație.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/se-schimba-banii-de-la-1-ianuarie-bnr-va-pune-in-circulatie-noi-bancnote-si-monede-45344.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/se-schimba-banii-de-la-1-ianuarie-bnr-va-pune-in-circulatie-noi-bancnote-si-monede-45344-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv