Scene șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-un mall din Iași. Un tânăr a fost snopit în bătaie de trei bărbați, unul dintre aceștia fiind fiul unui cunoscut interlop din Iași.

Reporterii BZI au intrat în posesia unor imagini înregistrate de camera de supraveghere din centrul comercial în care a avut loc bătaia. Pe imaginile vidoe se poate observa cum un grup de interlopi atacă pur și simplu un tânăr care se află la ghișeul unei case de schimb valutar. Unul dintre interlopi se duce spre tânăr, iar după câteva secunde în care vorbește cu el, îl atacă. În ajutorul acestuia vin încă doi bărbați, care continuă să îl lovească pe tânăr. După ce încasează un pumn în plină figură, bărbatul este lovit cu picioarele de toți cei trei. În cele din urmă, victima reușește să fugă, iar agresorii ies liniștiți din centrul comercial. La ceva timp de la încheierea conflictului, angajații firmei de pază a centrului comercial, își fac apariția!

Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe suspecți.

În comunicatul de presă a polițiștilor, se specifică faptul că interlopii, cu vârste cuprinse între 18 și 47 de ani, sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violente, în urma unui conflic spontan:

“La data de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași au reținut 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 47 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Din cercetări, a rezultat faptul că la data de 27.11.2017, aceștia s-ar fi aflat în incinta unui complex commercial, din municipiul Iași, și cel mai probabil pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat un bărbat. În baza probatoriului administrat în cauză, tinerii au fost reținuți pe baza de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând că la data de 21.12.2017 să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, cu propuneri legale”, se arată în comunicatul de presă remis de către Poliția Iași.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/romania-tanar-snopit-in-bataie-de-trei-interlopi-intr-un-mall-nimeni-nu-a-intervenit-video-45343.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/romania-tanar-snopit-in-bataie-de-trei-interlopi-intr-un-mall-nimeni-nu-a-intervenit-video-45343-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv