„#rezistentii sunt chemati sa iasa in strada, pentru ca ulterior sa rupa “pasnic” cordoanele de jandarmi si sa intre in cladirea Parlamentului, pe care sa o ocupe “in liniste”. Va urma dizolvarea Parlamentului Romaniei, iar Guvernul va inceta sa existe”, potrivit jurnaliștilor de la Lumea justiției.


Sursele citate susțin că nu sunt insa singurele actiuni propuse in manifestul #rezistentilor. Dupa dizolvarea Parlamentului partidele PSD si ALDE vor fi scoase in afara legii. Iar in ceea ce-l priveste pe Liviu Dragnea, conform scenariului, acesta va incerca sa fuga din tara, dar va fi prins la granita.

Iata manifestul #rezistentilor:

“decembrie, romania, 2017

statul e acaparat la virf de un grup de cleptocrati care dau legi in parlament care sa le acopere coruptia.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Dupa zile de demonstratii, la 22 decembrie, 2017, manifestantii reusesc sa rupa ‘pasnic’ cordonul de jandarmi si sa patrunda in Palatul Parlamentului pe care il ocupa in liniste. Casa Poporului devine, in sfirsit, a poporului.

Parlamentul este dizolvat la propunerea masselor populare, in mod pasnic si sublim. Guvernul nu mai exista

PSD si ALDE sint scoase in afara legii

De frica multimii, dar mai ales a raspunderii, Liviu Dragnea incearca sa paraseasca fraudulos tara.

Este prins la granita”

Iata manifestul care circula printre #rezistenti: “La 22 decembrie, 2017, manifestantii reusesc sa rupa ‘pasnic’ cordonul de jandarmi si sa patrunda in Palatul Parlamentului pe care il ocupa in liniste… Parlamentul este dizolvat… Guvernul nu mai exista… PSD si ALDE sint scoase in afara legii… De frica multimii, Dragnea incearca sa paraseasca fraudulos tara. Este prins la granita”, susțin jurnaliștii de la luju.ro.

Întreg articolul poate fi citit pe Luju.ro!

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
„#rezistentii sunt chemati sa iasa in strada, pentru ca ulterior sa rupa “pasnic” cordoanele de jandarmi si sa intre in cladirea Parlamentului, pe care sa o ocupe “in liniste”. Va urma dizolvarea Parlamentului Romaniei, iar Guvernul va inceta sa existe”, potrivit jurnaliștilor de la Lumea justiției. Sursele citate susțin că...

Preluat de la EVZ