Lucrările de reparație au început în ziua de 19.12.2017 la ora 20:00, iar primele echipe operaţionale Apa Nova Bucureşti au ajuns în 15 minute de la sesizarea situaţiei în centrul de comandă, cu două mașini de intervenţie și două autocurăţitoare.


Pentru a limita impactul produs de avarierea arterei magistrale de alimentare cu apa, tronsonul a fost izolat in maximum ora si jumatate (in jurul orelor 18:25), evitandu-se astfel sistarea furnizarii serviciilor catre populatie.

După finalizarea reparaţiilor la ora 18:00, în data de 20.12.2017 (repunerea în funcțiune a tronsonului avariat), a fost programată refacerea pavajului în cursul zilei de 21.12.2017.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Amintim că în timpul intervenţiilor reprezentanţilor Apa Nova, din cauza debitului foarte mare al apei din zona avariata a fost afectata temporar si circulatia rutiera in pasajul Jiului. Echipele ANB prezente la fata locului au semnalizat zona si au contactat reprezentantii Administratiei Strazilor in vederea pornirii statiei de pompare a pasajului Jiului. Deoarece artera magistrala se afla pozata la o adancime de cca. 4.5 metri si intr-o zona intens circulata, acest lucru îngreunat reparatia, fiind necesare si lucrari pentru sprijinirea malurilor.

Biroul de Presă al Apa Nova a transmis următoarele precizări: “Precizam ca avaria a fost cauzata de lucrari de forare pentru instalatii electrice efectuate de catre o companie de specialitate, fara acordul Apa Nova Bucuresti. Regretam disconfortul creat si ii asiguram pe bucuresteni ca echipele noastre de interventie depun toate eforturile pentru reluarea functionarii in parametrii standard a serviciilor de alimentare cu apa.

Apa Nova București, filială Veolia, este din 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare din București.

Apa Nova București are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea și distribuția apei către consumatori, evacuarea apelor uzate și a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului București.”

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/anb-2-576x1024.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/anb-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Lucrările de reparație au început în ziua de 19.12.2017 la ora 20:00, iar primele echipe operaţionale Apa Nova Bucureşti au ajuns în 15 minute de la sesizarea situaţiei în centrul de comandă, cu două mașini de intervenţie și două autocurăţitoare. Pentru a limita impactul produs de avarierea arterei magistrale de...

Preluat de la EVZ