Un bărbat de 43 de ani cu probleme psihice a furat din fața unei case o mașină în care se afla fiica proprietarului.


Incidentul s-a petrecut miercuri dimineață, în jurul orei 9,00, în orașul Sânnicolau Mare. Bărbatul cunoscut cu probleme psihice, a observat un BMW ce staționa cu cheia în contact și motorul pornit în fața unui imobil, iar pentru că nu era nimeni la volan a urcat în mașină și a demarat î trombă. Nu a observat însă că pe bancheta din spate se afla o fată de 17 ani. Fata a pucat să le telefoneze, speriată, mamei, iar aceasta a sunat imediat la 112.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Polițiștii au pornit imediat în urmărire și au reușit să dea de urma autoturismului în trafic. La un moment dat șoferul a oprit în zona unor blocuri din oraș, moment în care  oamenii legii au intervenit. El a fost  încătușat și dus la secție pentru audieri. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință. Reprezentanții IPJ Timiș susțin că bărbatul va fi internat la un spital de psihiatrie, având în vedere antecedentele sale medicale cunoscute.


rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un bărbat de 43 de ani cu probleme psihice a furat din fața unei case o mașină în care se afla fiica proprietarului. Incidentul s-a petrecut miercuri dimineață, în jurul orei 9,00, în orașul Sânnicolau Mare. Bărbatul cunoscut cu probleme psihice, a observat un BMW ce staționa cu cheia în...

Preluat de la EVZ