Magdalena Șerban, criminala care a ucis, cu sânge rece o tânără de numai 25 de ani, după ce a aruncat-o în fața metroului susține că victima sa este încâ în viață. 


Potrivit avocatului din oficiu, după ce a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere, aceasta a susţinut că sunt false. Mai mult, suspecta a cerut să vadă actul de deces al victimei sale, informează Digi 24.
Magdalena Șerban urmează să fie examinată de medicii psihiatri, care vor stabili dacă a avut sau nu discernământ când a împins-o pe tânăra de 25 de ani în faţa metroului. Suspecta este în arest preventiv la spitalul Penitenciar Jilava, mai scrie sursa citată. 


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

„Nu a vrut să comunice, a avut o reacție de țipăt, urlete: „nu este adevărat, aceste imagini sunt fabricate”, a mers pe negaţie. A precizat că nu consideră că victima ar fi murit, decât dacă i s-ar fi arătat un act de deces în acest sens. Nici în seara când a fost adusă la Poliţia Capitalei nu se putea discuta cu ea, nu se putea comunica sub nicio formă, mai pe româneşte sau în limbaj neacademic, bătea câmpii. Era şi este incoerentă în privinţa afirmaţiilor pe care le-a făcut”, a declarat Marilena Grigore, avocat din oficiu, la Antena 3.


rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Magdalena Șerban, criminala care a ucis, cu sânge rece o tânără de numai 25 de ani, după ce a aruncat-o în fața metroului susține că victima sa este încâ în viață.  Potrivit avocatului din oficiu, după ce a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere, aceasta a susţinut că sunt...

Preluat de la EVZ