Un bărbat din Rusia riscă 16 ani de închisoare pentru că și-a bătut crunt soția și s-a lăudat cu imaginile prietenilor. Femeia de 28 de ani a intrat în comă și, șase zile mai târziu, a încetat din viață.

Anastasia Oviannikova a fost bătută crunt, timp de mai multe ore, doar pentru ca soțul său să se poată lăuda prietenilor săi că “o controlează”, după ce femeia l-ar fi amenințat pe Maxim Gribanov că îl va părăsi.

Imaginile, greu de urmărit, o arată pe femeie acoperită de vânătăi, pe o canapea.

Când a ajuns la spital, Anastasia avea mai multe oase rupete, o sângerare internă și multiple vânătăi. A intrat în comă imediat și, șase zile mai târziu, a încetat din viață.

Femeia își dorea să se despartă de soțul violent, care o forțase să renunțe la slujba din administrația locală pe care Anastasia o avea, informează metro.co.uk.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/si-a-batut-sotia-pentru-ca-a-vrut-sa-l-paraseasca-si-s-a-laudat-cu-pozele-prietenilor-tanara-a-murit-6-zile-mai-tarziu-45298.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/si-a-batut-sotia-pentru-ca-a-vrut-sa-l-paraseasca-si-s-a-laudat-cu-pozele-prietenilor-tanara-a-murit-6-zile-mai-tarziu-45298-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv