În acest interviu, acordat publicației FrontPage, Poe explică modul de funcționare al imperiului Soros.


FP: Ce este mai exact Puterea din Umbră?

Poe: Puterea din Umbră este adevărata putere care conduce mașinăria Democrată. Este o rețea de activiști radicali care vor să transforme republica noastră constituțională într-o republică socialistă. Liderul acestor radicali este multimiliardarul George Soros. El a privatizat de fapt Partidul Democrat, aducându-l sub controlul său personal. Puterea din Umbră este instrumentul prin care își exercită acest control.

FP: Cum funcționează?

Poe: Funcționează prin sifonarea a sute de milioane de dolari din campaniile de strângeri de fonduri, bani care altfel s-ar fi dus la Partidul Democrat, dar care ajung în felul acesta la discreția domnului Soros. Apoi, el folosește acești bani pentru a cumpăra influența și loialitatea acolo unde consideră că are nevoie.

În 2003, Soros a pus bazele unei rețele de organizații private care acționează ca o umbră sau ca o oglindă a Partidului. Execută toate atribuțiile pe care în mod normal le-am aștepta de la adevăratul Partid Democrat, cum ar fi să stabilească platforma partidului, să numească candidații, să conducă campaniile șamd. Cu toate acestea, exercită aceste funcții sub supravegherea specială a domnului Soros și a asociaților săi.

Puterea din Umbră își trage forța din abilitatea sa de a strânge mari sume de bani. Prin controlul pe care îl exercită asupra pușculiței democrate, Puterea din Umbră poate ridica sau distruge orice candidat. Ei decid dacă îl finanțează sau nu.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

În timpul alegerilor din 2004, Puterea din Umbră a strâns mai bine de 300 de milioane de dolari pentru candidații democrați, determinându-l pe unul din liderii săi, Eli Parise, directorul MoveOn.org, să declare: „Acum este partidul nostru. Noi l-am cumpărat, noi îl stăpânim”

FP: Este bineștiut că Soros a băgat bani în MoveOn (Organizație a stângii americane anarhieste – n.r.). Puteți numi alte organizații ale Puterii din Umbră?

Poe: Puterea din Umbră este cameleonică. Apar mereu noi grupuri, iar altele vechi dispar. De pildă, America Coming Together, care a strâns 135 milioane de dolari pentru democrați în 2004, a fost trasă pe line moartă, cel puțin până de curând. Cele mai active organizații ale Puterii din Umbră azi sunt Center for American Progress, America Votes, Democracy Alliance, The New Democrat Network, The New Politics Institute, ACORN și, desigur, MoveOn.org.

FP: Cum își folosește Soros influența asupra Partidului?

Poe: Încearcă să împingă partidul cât mai la stânga. În mod sistematic, Soros îi elimină din partid pe moderați și îl ticsește cu radicali. De pildă, Puterea din Umbră l-a dat afară pe senatorul Joseph Liberman în favoarea lui Ned Lamont, deoarece Lieberman a refuzat să sprijine o politică de retragere a trupelor din Irak.

FP: Dar nu este vorba totuși de un proces politic cu care suntem până la urmă obișnuiți? Donatori bogați care sprijină candidații favoriți?

Poe: Finanțarea candidaților obișnuiți, fie ei democrați sau republicani, este un proces politic cu care suntem obișnuiți. Finanțarea candidaților radicali care vor distrugerea Americii nu este așa ceva. Banii sunt un instrument. Pot fi folosiți bine sau rău. Puterea din Umbră îi folosește pentru un scop rău.

FP: Folosește Puterea din Umbră banii ca să distrugă America?

Poe: Trageți voi concluzia. În ultima sa carte „The Age of Fallibility”, Soros scrie că „principalul obstacol în calea unei ordini mondiale drepte și stabile sunt Statele Unite.” În 2003, a anunțat că este necesar „să fie spart balonul supremației americană.” Soros lucrează sistematic pentru a atinge acest obiectiv.

Pe plan economic, pariază împotriva dolarului pe piețele monetare, încercând o devalorizare. În același timp, Soros pune la cale o mișcare extinsă la nivel național pentru a încuraja imigranții să vină în SUA și să beneficieze de servicii sociale gratuite. În sine, doar aceste măsuri sunt suficiente pentru a falimenta țara. Cu toate acestea, în caz de eșec, Soros are un alt plan care să-i aducă la îndeplinire scopul. Unul dintre operativii săi, Jeffrey Sachs, a fost numit în fruntea Proiectului Millennium al Națiunilor Unite, care este un program global împotriva sărăciei, menit să transfere fonduri de la țările bogate către țările sărace. Sachs solicită contribuabililor americani 140 de miliarde de dolari anuală pentru birocrația sa asistențială.

Pe partea politică, Soros a băgat sume considerabile de bani în grupuri ca ACLU, care se folosește de procese pentru a hărțui Războiul împotriva Terorismului. De asemenea, Soros finanțează Amnesty International, al cărui director din America a cerut arestarea președintelui Bush pentru crime de război. Un alt grup finanțat de Soros, The Center for Constitutional Rights, a pregătit mai multe materiale detaliate despre cum poate fi eliberat din funcție președintele.

FP: De ce nu află mai mulți americani despre aceste politici distructive ale lui Soros?

Poe: Puterea din Umbră funcționează pe bază de înșelătorie. Folosește Partidul Democrat drept camuflaj. Luând chip de democrați obișnuiți, Puterea din Umbră îi păcălește pe votanți să o susțină. Agenda lor reală nu este niciodată dezvăluită. După cum scrie Soros în „The Age of Fallibility” „Partidul Democrat nu susține politicile pe care eu le susțin; dacă ar face-o, nu ar fi votat.”

Adevărul este că Soros dorește să pună bazele unui regim neo-socialist în America. În ediția din februarie a publicației „The Atlantic” el scria: „Principalul dușman în calea societății deschise este, cred, capitalismul, și nu comunismul.”

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/carte.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/carte-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
În acest interviu, acordat publicației FrontPage, Poe explică modul de funcționare al imperiului Soros. FP: Ce este mai exact Puterea din Umbră? Poe: Puterea din Umbră este adevărata putere care conduce mașinăria Democrată. Este o rețea de activiști radicali care vor să transforme republica noastră constituțională într-o republică socialistă. Liderul acestor radicali...

Preluat de la EVZ