Jucătorii străini de la Dinamo profită de această pauză competițională pentru a pleca spre țara natală, unde urmează să-și petreacă Sărbătorile alături de familie și prieteni. 


Unul dintre cei care va petrece perioada Sărbătorilor de Iarnă departe de România este Jaime Penedo, portarul panamez, titular al echipei din Ștefan cel Mare. Penedo a plecat spre Panama miercuri, însă a lăsat fanii cu un gust amar. Panamezul a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie însoțită de un mesaj care îl face să pară…pe fugă. Mesajul enigmatic poate fi interpretat ca o despărțire de formația alb-roșie. „Un an și jumătate cu tine. Curajul este în ADN-ul tău, asta m-a învățat Doar Dinamo București”, a scris Penedo pe Instagram.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Portarul de 36 de ani, titular în poarta alb-roșie mai are contract cu Dinamo, însă, de la 1 ianuarie poate semna cu orice echipă. Panamezul a venit la formația „câinilor” în vara lui 2016 și a devenit rapid om de bază, bifând 40 de prezențe, informează Gsp.


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/mesaj-penedo.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/mesaj-penedo-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Jucătorii străini de la Dinamo profită de această pauză competițională pentru a pleca spre țara natală, unde urmează să-și petreacă Sărbătorile alături de familie și prieteni.  Unul dintre cei care va petrece perioada Sărbătorilor de Iarnă departe de România este Jaime Penedo, portarul panamez, titular al echipei din Ștefan cel...

Preluat de la EVZ