Olguța Vasilescu s-a raliat cu inițiativa PSD Craiova care, într-o încercare de a populariza modificările aduse Codului Penal, a postat pe rețelele de socializare un filmuleț care a făcut valuri în doar câteva ore și care este considerat toxic de către site-ul Polițişti 2.0 și Sindicatul Național al Agenților de Poliție (SNAP).  Polițişti 2.0  a redat textul din videoclipul distribuit de ministru Lia Olguţa Vasilescu pentru a evita propagarea lui prin online:


 „La metrou are loc o crimă. Se poate întâmpla să fii și tu prin preajmă. Și se poate întâmpla ca poliția incompetentă să nu-l identifice pe ucigaș și să caute un țap ispășitor. Iar tu ai putea fi acel țap ispășitor. Poliția ar spune că tu ești înregistrat pe camerele de luat vederi deși nu se vede foarte clar. Asta ți poate întâmpla acum, chiar ție! Dar dacă se modifică legea, iar Directiva Europeană intră în vigoare, atunci tu vei avea dreptul să ceri expertizarea probei video. Legea poate fi de partea ta! Nu de partea poliției sau a procurorilor incompetenți. Parlamentul trebuie să modifice legile justiției în folosul oamenilor. Gata cu țapii ispășitori.”


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Polițiștii consideră că, prin acest text promovat de Ministrul Muncii , toţi, au fost împroşcaţi cu noroi, direct de Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu

„Noi, ca poliţişti, prin statut, nu avem voie să exprimăm public opinii politice. Nu am făcut-o până acum, nu o vom face nici de-acum, dar astăzi, poliţiştii din ţara asta, toţi, au fost împroşcaţi cu noroi, direct de Ministrul Muncii, doamna Lia Olguţa Vasilescu. Videoclipul pe care doamna ministru l-a distribuit sugerează că poliţia ar fi incompetentă de la sine, ca şi când ar fi ceva general demonstrat şi acceptat, deci indubitabil. În realitate, este doar o lozincă, pentru că oamenii nu sunt aşa cum este sistemul, iar asta este garantat de fapte, nu de vorbe şi nici de videoclipuri de propagandă.”, susțin polițiștii.

Oamenii legii adaugă: „După creierul celui care l-a realizat, există un risc iminent continuu ca oricare dintre dumneavoastră, domnilor cetăţeni, să poată deveni subit infractor fără vină. Iar asta reprezintă un argument pentru care ar trebui să facem cu toţii pe lingăii în perioada următoare”. Apoi, polițiștii au transmis: „Doamnă ministru, de 6 ani nu există omor cu autor necunoscut în capitala României, a noastră Românie, aşa bună, rea, cum e acum. Aţi auzit de prestigiul Serviciului Omoruri din cadrul DGPMB? Sunt oameni care MUNCESC şi sunt împroşcaţi cu mizerii în mod vădit ostentativ. Nouă, unor poliţişti, ne este ruşine, pentru că noi ne străduim să nu mai fim ceea ce vor ei să fim”.


rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Olguța Vasilescu s-a raliat cu inițiativa PSD Craiova care, într-o încercare de a populariza modificările aduse Codului Penal, a postat pe rețelele de socializare un filmuleț care a făcut valuri în doar câteva ore și care este considerat toxic de către site-ul Polițişti 2.0 și Sindicatul Național al Agenților...

Preluat de la EVZ