Autoturismul furat și folosit de hoți pentru a comite jafurile de duminică spre luni noaptea, la două hypermarket-uri din Medgidia și Hârșova a fost găsit ieri.

Fusese abandonat în plin câmp, în apropiere de localitatea Vadu. În portbagaj oamenii legii au descoperit unul dintre cele două aparate pay point furate. Bancomatul fusese golit de bani. Mașina a fost cercetată de criminaliști și apoi restituită proprietarului, o femeie din Medgidia.

Vă reamintim că, în total, patru astfel de aparate au fost furate la sfârșitul săptămânii trecute. Primele două au fost ridicate de hoți vineri de pe peronul Gării Constanța și din cartierul Tomis Nord. Celelalte două au fost smulse duminică din două hypermarketuri din Medgidia și Hârșova după ce făptașii au dărâmat ușile de acces cu o mașină.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/masina-furata-si-folosita-de-hoti-pentru-jafurile-de-la-doua-hypermarket-uri-din-medgidia-si-harsova-gasita-abandonata-pe-camp-45322.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/masina-furata-si-folosita-de-hoti-pentru-jafurile-de-la-doua-hypermarket-uri-din-medgidia-si-harsova-gasita-abandonata-pe-camp-45322-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv