Marius Șumudică a emis un comunicat de presă în cursul zilei de miercuri prin care a dezmințit orice zvon privind o eventuală plecare de la Kayserispor. Tehnicianul s-a declarat mulțumit de condițiile pe care le are la Kayserispor și a spus că “nu va părăsi autobuzul la jumătatea drumului”.

După demiterea lui Igor Tudor de la Galatasaray au existat voci care au spus că românul ar putea prelua gruparea “Cim Bom Bom”. De asemenea, s-a mai vorbit despre un posibil interes al celor de la Al-Gharafa pentru Șumudică.

“În ultimele zile au apărut mai multe știri conform cărora aș prelua diferite echipe din Turica sau din străinătate. Aceste lucruri pot afecta concentrarea noastră înaintea meciului cu Malatyaspor, de la sfârșitul săptămânii, și a partidei de apoi, cu Antalyaspor. Am un contract de doi ani cu Kayserispor. În caz de nemulțumire, există o compenstație pe care o voi primi dacă voi pleca. În prezent lucrez și nu am nici o nemulțumire față de clubul meu, cu care cred că îmi voi încheia cu succes contractul de doi ani.

Am afirmat că pot semna și pe cinci ani dacă este cazul. Nu sunt o persoană care va părăsi autobuzul la jumătatea drumului. La Kayserispor sunt mulțumit de atitudinea președintelui, calitatea personalului, frumusețea orașului și interesul marilor suporteri. Aș dori să le mulțumesc președintelui și echipei mele pentru faptul că nu au crezut zvonurile apărute fără sens în aceste zile. Cu dragoste si sinceritate, Marius Șumudică”, se arată în comunicatul emis de Șumudică site-ului oficial al lui Kayseri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/marius-sumudica-nu-sunt-o-persoana-care-va-parasi-autobuzul-la-jumatatea-drumului-45297.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/marius-sumudica-nu-sunt-o-persoana-care-va-parasi-autobuzul-la-jumatatea-drumului-45297-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv