Astăzi,  în jurul orei 14.00, plutonier major Ciocoi Alexandru din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța – Detașamentul 7 Medgidia, în timpul executării serviciului de pază și protecție la Trezoreria Medgidia, a observat pe holul instituției un portofel.

În prezența unui martor, subofițerul  a inventariat bunurile din portofel pentru a găsi un act de identitate, în vederea identificării persoanei care l-a pierdut.

Ulterior, jandarmul a găsit-o pe păgubită și i-a returnat portofelul  în care se aflau documente de identitate, carduri bancare, cardul de sănătate, precum și  suma de 200 lei.

După ce a verificat conținutul portofelului și a constatat că nu-i lipsește nimic, păgubita a mulțumit reprezentantului Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și a spus că va acorda o atenție mai mare bunurilor personale.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/judetul-constanta-portofel-pierdut-gasit-de-un-jandarm-45313.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/judetul-constanta-portofel-pierdut-gasit-de-un-jandarm-45313-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv