Secția de Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că în jurul orei 19, mai mulți tineri care se aflau în scara unui bloc din sectorul 6 au fost amenințați, pe fondul unui conflict spontan, de către un bărbat de 44 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice, care, ulterior, l-a lovit pe unul dintre adolescenți, în vârstă de 17 ani, cu un obiect ascuțit. 


La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de ordine și siguranță publică, precum și Grupa Operativă a subunității de poliție.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Tânărul a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate și a rămas în grija medicilor. 
Bărbatul de 44 de ani a fost condus la secția de poliție pentru audieri, iar ulterior, acesta a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și amenințare, precum și alte violențe.
Cercetările sunt continuate de secția 25 de poliție, iar în acest moment, bărbatul urmează a se prezenta în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. 


rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Secția de Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că în jurul orei 19, mai mulți tineri care se aflau în scara unui bloc din sectorul 6 au fost amenințați, pe fondul unui conflict spontan, de către un bărbat de 44 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice,...

Preluat de la EVZ