Asociația Școala Mamei Junior dezvoltă proiectul „Hidroterapia schimbă vieți”. Misiunea acestuia este de a oferi acces gratuit copiilor cu dizabilităţi din județul Timiş (peste 2.000 la număr) şi nu numai, la una dintre cele mai eficiente terapii în tratarea bolilor ce ţin de întârzierile de dezvoltare – terapia în apă sau hidroterapia.


”Scopul acestui proiect este să oferim gratuit o şansă copiilor care suferă de una din bolile cu întârziere în dezvoltare, fiind unicul program de acest fel din vestul ţării”, spune dr. Ioana Vârtosu, inițiatoarea peroiectului.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

În prezent, în cadrul proiectului sunt înscrişi copii cu dizabilităţi cu vârste începând de la 28 saptamani, bebeluș care care a venit din a treia lună de viață. Beneficiari sunt și adolescenți.

Cele mai întâlnite diagnostice ale beneficiarilor țin de tetrapareze, hemiplegii, boli autoimune, tulburări de comportament, deficiențe în sfera auditivă sau vizuală. Costul unei ședinte este de 20 lei/copil.

Asociația Școala Mamei Junior face apel la bunăvoința comunității să sprijine proiectul și în continuare. Oamneii cu inimă bună  pot ”adopta” câte un copil care necesită hidroterapie, sau pot face donații într-un cont bancar. Inclusiv banca la care s-a apelat pentru acest serviciu vine în sprijinul programului: nu păercepe comisioane și dublează orice sumă depusă.
Donațiile pot fi făcute online.


rootstireaActualitate/EsentialSocial
Asociația Școala Mamei Junior dezvoltă proiectul „Hidroterapia schimbă vieți”. Misiunea acestuia este de a oferi acces gratuit copiilor cu dizabilităţi din județul Timiş (peste 2.000 la număr) şi nu numai, la una dintre cele mai eficiente terapii în tratarea bolilor ce ţin de întârzierile de dezvoltare – terapia în...

Preluat de la EVZ