După cele 15 minute în care s-au manifestat liniștit, protestatarii au pornit un adevărat incident. Spiritele s-au încins în momentul în care un șofer s-a strecurat prin mulțime cu scopul de a ieși din Piața Huet. Protestatarii au acuzat șoferul că a accelerat și a încercat să dea peste ei, fapt pentru care, unii dintre cei prezenți acolo au lovit mașina și au acuzat jandarmii că nu au intervenit. 


Tema de astăzi a flashmob-ului a fost „Un pas în față”, iar la finalul celor 15 minute cei 240 de protestatari au făcut un pas mare în față, spre sediul PSD, informează Turnusfatului.ro. În acest fel, calea de acces a mașinilor a fost blocată de protestatari. O mașină marca Opel a încercat să-și creeze loc printre protestatari, moment în care spiritele s-au alarmat. Nervoși, protestatarii au acuzat șoferul că a accelerat și a vrut să dea peste ei, după care au urmat mai multe lovituri ale acestora, asupra mașinii. „Sunt foarte dezamăgit după ce am văzut reacția unui om care a încercat să dea cu mașina peste noi. Asta m-a tulburat foarte tare. Și în momentul acesta mă întreb pentru cine mai stăm în stradă? Sunt dezamăgit total. Am stat aici un sfert de oră și simțeam că, în sfârșit, câștigăm teren și în momentul în care cineva a vrut să intre și a accelerat mașina în mulțime m-a demoralizat total. Am un sentiment foarte amar”, a declarat Ștefan, unul dintre protestatari. 


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Sursă foto: turnulsfatului.ro


rootstireaActualitate/Esential
După cele 15 minute în care s-au manifestat liniștit, protestatarii au pornit un adevărat incident. Spiritele s-au încins în momentul în care un șofer s-a strecurat prin mulțime cu scopul de a ieși din Piața Huet. Protestatarii au acuzat șoferul că a accelerat și a încercat să dea peste ei,...

Preluat de la EVZ