Primele care au urcat pe scenă au fost prințesele Ariel. Îmbrăcate în rochii model princess în culoare verde marin, ca sirena din poveste, cele 11 micuțe au avut și trei cavaleri, băieții întruchipându-l pe prințul Eric. Ei erau îmbrăcați în veste tip frac de un verde intens, cămășuțe albe și pantalonași negri. Au dansat pe o bucată din coloana sonoră a celebrului film, dar ulterior au trecut cu uimitoare ușurință la ritmuri latino. Fiind dansatori veterani, Vivi, superba balerină îmbrăcată în rochie de Zână Bună, a stat ascunsă după cortină. În final, au dansat precum C ă l u ș a r i i , având bețe de tobă în mâini ca să țină ritmul. Și nu a fost părinte care să nu fi aplaudat.


Belle și la Mickey Mouse

A doua serie a fost formată din 14 fetițe care o întruchipau pe prințesa Belle, din povestea „Frumoasa și Bestia”. Îmbrăcate în rochițe galbene, cu mânecuțe bufante și părul strâns în cocuri de balerină, frumoasele fetițe au dansat diafan pe ritmuri din coloana sonoară a desenului animat. Fiecare mișcare executată fin, fiecare piruetă ușoară, îți dă- deau impresia că prințesele plutesc, iar părinții și bunicii încântați fotografiau și filmau de la marginea scenei. A urmat grupa celor mai mici copilași de la cursurile de dans. Abia săriți de 3 anișori, micuții îi întruchipau pe Minnie Mouse și pe Mickey Mouse. În total, cinci băieți și nouă fetițe. Ele purtau fustițe roșii cu buline albe, iar pe tricourile albe aveau imprimat capul lui Minnie Mouse. Ei aveau cămășuțe albe și pantalonași roșii. Însă ce a impresionat cel mai tare a fost că toți zâmbeau larg, semn că se distrează de minune. Au dansat inclusiv pe Jingle Bells și, din când în când, se uitau pe furiș la bradul împodobit în colțul scenei. Probabil încercau să afle dacă Moș Crăciun a venit.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Din Regatul de gheață, în cel al Albei ca Zăpada

Prințesele Elsa, 15 dansatoare în rochițe azurii, au plutit pe melodii din coloana sonoară a filmului „Frozen” („Regatul de gheață”). Cu pași ca de lebădă, de minune le-au ieșit toate grand piruette-urile, iar în poziția attitude aveau aceeași eleganță ca balerinele consacrate de la Operă.

Senzație au făcut și copiile în miniatură ale Albei ca Ză- pada. 17 fetițe, cu fustițe galbene din voal și body-uri albastre cu mâneci bufante cu fundițe roșii, au dansat diafan pe exact melodia pe care personajul din film se plimbă prin pădure și încântă pă- sările cu glasul ei de chihlimbar.

Moș Crăciun, copleșit

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/18-copilasi-6.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/18-copilasi-6-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Primele care au urcat pe scenă au fost prințesele Ariel. Îmbrăcate în rochii model princess în culoare verde marin, ca sirena din poveste, cele 11 micuțe au avut și trei cavaleri, băieții întruchipându-l pe prințul Eric. Ei erau îmbrăcați în veste tip frac de un verde intens, cămășuțe albe...

Preluat de la EVZ