Veste surprinzătoare pentru fanii sportului alb. Marion Bartoli, campioana de la Wimbledon 2013, își reia activitatea de jucătoare profesionistă, după 4 ani în care s-a crezut că s-a retras definitiv din circuitul WTA.

Viața franțuzoaicei Bartoli a fost un coșmar în ultimii ani, dar sportiva în vârstă de 33 de ani vrea să se bucure din nou de tenis! Marion a făcut un anunț neașteptat marți seară, pe contul ei de Twitter, spunând că va juca în turneele WTA din 2018: “Am ceva să vă spun – anul viitor voi reveni în circuitul de tenis profesionist! Va fi o mare provocare pentru mine! Mai am mult de muncă, dar sper că voi fi pregătită pentru turneul de la Miami”.

Așadar, Marion va reveni în circuit la turneul Premier Mandatory de la Miami (SUA), care va avea loc în luna martie, dar ea va evolua și în sezonul de zgură sau în competiția inter-țări: “Abia aștept să apar pe teren și să simt susținerea fanilor, în special la Paris, la Roland Garros – în țara mea natală, dar și în Fed Cup sau la Wimbledon. Acestea sunt obiectivele mele”, a mai adăugat fostul număr 7 mondial, care deține 8 titluri WTA în palmares. 

Decizia lui Bartoli este cu atât mai surprinzătoare cu cât campioana de la Wimbledon s-a luptat cu o boală teribilă în 2016! Marion a contactat un virus misterios, slăbind dramatic și chiar temându-se pentru viața ei din această cauză: “Viața mea e un coșmar. Mă rog în continuare ca tratamentul pe care îl urmez acum să aibă efect”, declara Bartoli în urmă cu un an.

“Corpul meu a început să refuze tot mai multe lucruri! E vorba de orice, indiferent că vorbim de alimente sau obiecte din casă. Nu pot mânca și nici măcar nu pot tasta pe telefon fără mănuși”, a fost o altă mărturisire frapantă făcută de franțuzoaică. Important e că Marion și-a recuperat tonusul muscular, iar tenismena care și-a șocat fanii atunci când a agățat racheta în cui – la numai o lună după ce a triumfat la Wimbledon, revine pe teren!

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/dupa-4-ani-de-pauza-pricinuita-de-o-boala-misterioasa-marion-bartoli-revine-in-circuitul-wta-45291.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/dupa-4-ani-de-pauza-pricinuita-de-o-boala-misterioasa-marion-bartoli-revine-in-circuitul-wta-45291-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv