Potrivit experţilor, Coreea de Nord dispune de un arsenal de 2.500 pana la 5.000 de tone de arme chimice şi are capacitatea de a produce arme biologice cu antrax şi variolă. Există şi temerea că rachetele intercontinentale ale nord-coreenior ar putea lovi teritoriul Statelor Unite.


Problema este dacă sporii de antrax ar putea supravieţui la temperaturile extreme de la revenirea rachetei în atmosfera Pământului, potrivit bloomberg.com.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Coreea de Nord testează ARMA INSPIRATĂ DE FOCUL PERSIC, teribila boala amintită şi-n Biblie!

Așadar, boala este amintită în Biblie, la greci din timpul lui Homer, sau la romani din timpul lui Ovidiu, medicii arabi numesc boala apărută la om focul persic.

Coreea de Nord a anunţat, în luna noiembrie, că a testat cu succes o nouă rachetă balistică intercontinentală care poate transporta un focos nuclear către orice ţintă de pe teritoriul Statele Unite. Potrivit oficialilor de la Seul, scopul testului balistica fost acela de a demonstra că rachetele nord-coreene pot viza ţinte de pe continentul american, astfel devenind un factor de descurajare.


rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Potrivit experţilor, Coreea de Nord dispune de un arsenal de 2.500 pana la 5.000 de tone de arme chimice şi are capacitatea de a produce arme biologice cu antrax şi variolă. Există şi temerea că rachetele intercontinentale ale nord-coreenior ar putea lovi teritoriul Statelor Unite. Problema este dacă sporii de...

Preluat de la EVZ