Cartea ,,Secretele Serviciului Secret” urmează să fie lansată luna viitoare şi promite să arate abuzul pe care agenţii trebuiau să îl îndure pentru ca fostul preşedinte american să îşi poată ascunde adulterul, arată Daily Mail.


Byrne, care fusese însărcinat cu păzirea soţilor Clinton, povesteşte că fostul lider al Statelor Unite ignora complet avertismentele de securitate atunci când organiza escapade amoroase în Washington D.C..

La un moment dat, în carte apare o întâmplare parcă scoasă din filmele de comedie. Avocatul său personal, Bruce Lindsey,  l-a ascuns pe preşedinte sub o pelerină de ploaie pentru ca acesta să poată ,,evada” din Casa Albă fără ca Serviciile Secrete să afle. Maşina a fost oprită la barieră, iar agentul care a descoperit ascunzişul preşedintelui a refuzat să lase autovehiculul să treacă. Totuşi, nu este clar care era scopul acelei escapade. Cert este că acest eveniment, împreună cu multele vizite la ,,amante mai mult sau mai puţin cunoscute”, făceau agenţii să se simtă jigniţi. Din acel moment, atenţia lor trebuia să fie concentrată inclusiv pe acest aspect. Pe lângă asigurarea siguranţei cuplului prezidenţial în Casa Albă şi în timpul plecărilor oficiale, agenţii trebuiau să fie acum atenţi şi la încercările de evadare ale celui mai important om din stat. Situaţia îi făcea pe agenţi să se simtă ,,abătuţi, dezamăgiţi, dezorientaţi şi şocaţi”, scrie Daily Mail. 


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Nu este singurul sacrificiu pe care agenţii trebuiseră să îl facă pentru Bill Clinton. Au fost forţaţi de circumstanţe să închidă ochii la scandalul finanţării ,,Chinagate” din 1996, ignorând pungile maro de hârtie pe care oficialii chinezi le aduceau cu ei în Casa Albă.

Aventurile amoroase ale lui Bill Clinton sunt mai mult decât poveşti. Acesta a fost pus sub acuzare după ce a recunoscut că avusese relaţii amoroase cu onika Lewinsky, care lucrase ca intern la Casa Albă.

Pentru a evita un scandal şi mai mare, Bill Clinon a plătit peste 800.000 de dolari către Paula Jones, care îl acuzase de hărţuire sexuală.


rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Cartea ,,Secretele Serviciului Secret' urmează să fie lansată luna viitoare şi promite să arate abuzul pe care agenţii trebuiau să îl îndure pentru ca fostul preşedinte american să îşi poată ascunde adulterul, arată Daily Mail. Byrne, care fusese însărcinat cu păzirea soţilor Clinton, povesteşte că fostul lider al Statelor Unite ignora...

Preluat de la EVZ