Duminică, din declaraţiile poliţiştilor canadieni, a reieşit faptul că moartea lui Barry Sherman a survenit în urma ,,strivirii gâtului”. Cazul este acum investigat de cei de la Omucideri.


Trupurile neînsuflețite ale lui soților Sherman, Barry și Honey, au fost găsite vineri de un agent imobiliar în subsolul casei din Toronto, Canada. Cuplul avea patru copii.

Polițiștii au declarat că împrejurările în care soții au fost găsiți sunt ,,suspecte”. Deocamdată, autoritățile nu au un suspect în acest caz. Nici măcar nu s-au descoperit semne de intrare prin efracție, conform BBC.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Cuplul încerca să-şi vândă casa, iar agentul imobiliar o pregătea pentru vizionare când a descoperit cadavrele.

Moartea lui Barry Sherman a provocat tristeţe în rândul personalităților canadiene. Pirim-ministrul Justin Trudeau, ministrul Sănătății din Ontario și senatoarea Linda From și-au exprimat durerea și au transmis condoaleanțe prietenilor și familiei. La sfârșitul lunii noiembrie 2017, soților Sherman le-a fost oferită o medalie pentru ,,generozitate, dedicare, voluntariat și muncă asiduă” cu ocazia aniversării de 150 de ani a Canadei.

Reprezentanții firmei Apotex, al cărei fondator și președinte era Barry Sherman, și-au exprimat durerea resimțită după această veste șocantă.

Firma, înființată în 1974, este acum al șaptelea cel mai mare producător de medicamente din lume. Forbes estima averea fondatorului Apotex la 3,2 miliarde de dolari

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Duminică, din declaraţiile poliţiştilor canadieni, a reieşit faptul că moartea lui Barry Sherman a survenit în urma ,,strivirii gâtului'. Cazul este acum investigat de cei de la Omucideri. Trupurile neînsuflețite ale lui soților Sherman, Barry și Honey, au fost găsite vineri de un agent imobiliar în subsolul casei din Toronto, Canada. Cuplul avea patru...

Preluat de la EVZ