Magdalena Șerban a fost incoerentă în boxă și nu a recunoscut faptele. În legătură cu prima fată spune că a fost o îmbrânceală, iar cu a doua o altercație și că nu a văzut când a căzut pe șine. Ea a mai spus că, la a doua victimă, o deranja faptul că asculta muzică la căști.S-a plâns de condițiile din arest și de modul cum e tratată.  S-a plâns că a fost lovita peste ureche cu palma când au dus-o la toaletă și că e în greva foamei. Ea le-a cerut judecătorilor de la Curtea de Apel să fie pusă în libertate sau sub control judiciar, susţinând că vrea să fie confruntată cu victima care a scăpat în staţia Costin Georgian.


Avocata din oficiu a spus că dacă va mai fi repartizata din nou să o apere va renunța, pe motiv că i s-a părut ”ori că e lucidă, ori că nu știe pe ce lume de afl”.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor. Procurorii susţin că, pe 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic. Magdalena Şerban va fi supusă unei expertize psihiatrice, ea fiind internată la Spitalul Penitenciar Jilava.


rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Magdalena Șerban a fost incoerentă în boxă și nu a recunoscut faptele. În legătură cu prima fată spune că a fost o îmbrânceală, iar cu a doua o altercație și că nu a văzut când a căzut pe șine. Ea a mai spus că, la a doua victimă, o...

Preluat de la EVZ