Circulația este blocată, la ora transmiterii acestei știri, pe A1, la kilometrul 115, după ce două tiruri s-au ciocnit, cel mai probabil din cauza nepăstrării distanței laterale, iar unul dintre șoferi, de origine turcă, a fost rănit.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir, a declarat că în coliziunea produsă pe A1, la kilometrul 115, au fost implicate două tiruri din Turcia. În urma impactului, unul dintre ele a rămas de-a curmezișul.

“Circulația tirurilor a fost deviată pe rută ocolitoare, la Podul Viilor. Până la acest moment, cauza prezumată este nepăstrarea distanței laterale, dar încă se efectuează cercetări”, a declarat Zamfir.

Potrivit ISU Argeș, accidentul a fost pe sensul de mers spre București, circulația fiind blocată. O persoană a fost rănită, fiind vorba de un șofer turc, de 43 de ani, cu fracturi la șold.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-pe-autostrada-doua-tiruri-s-au-ciocnit-circulatie-blocata-45285.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-pe-autostrada-doua-tiruri-s-au-ciocnit-circulatie-blocata-45285-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv