Șeful SRI Prahova a fost implicat într-un accident rutier, pe DN1, în localitatea Tâncăbești, județul Ilfov. Surse judiciare au dezvăluit, pentru „Evenimentul zilei”, că autoturismul condus de ofițerul SRI a lovit o femeie care traversa șoseaua.


În urma impactului, victima a decedat. După accidentul care a avut loc în jurul orei 22.00, a fost declanșată o anchetă,, aflată în curs, sub supravegherea unui procuror, sosit la fața locului. 


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Cel mai probabil, a fost declanșată urmărirea penală, iar pe numele șefului SRI Prahova a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.. 

Surse judiciare au precizat, pentru „Evenimentul zilei” că ofițerul SRI s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând 0,43 la mie în aerul respirat. Șeful secrviciului secret a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.


rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Șeful SRI Prahova a fost implicat într-un accident rutier, pe DN1, în localitatea Tâncăbești, județul Ilfov. Surse judiciare au dezvăluit, pentru „Evenimentul zilei”, că autoturismul condus de ofițerul SRI a lovit o femeie care traversa șoseaua. În urma impactului, victima a decedat. După accidentul care a avut loc în jurul...

Preluat de la EVZ