Mulberry Development a obținut autorizația pentru construcția unei parcări supraetajate în noul cartier ISHO, situată la câteva minute de mers pe jos de Piața Unirii și centrul istoric al Timișoarei. Parcarea va deservi noua clădire de birouri din cadrul proiectului multifuncțional realizat de dezvoltatorul imobiliar, însă va putea fi folosită și de șoferii care au nevoie să ajungă rapid în zona centrală a orașului. Lucrările vor fi finalizate la mijlocul anului viitor și noua facilitate va putea fi dată în folosință, contribuind la îmbunătățirea condițiilor de trafic din zona Take Ionescu – Punctele Cardinale.


“Infrastructura care va deservi zona noului cartier este o prioritate pentru noi. Începem așadar construcția unei parcări de mari dimensiuni în paralel cu finalizarea primei clădiri de birouri și demararea șantierului pentru viitoarele apartamente. Ne-am propus ca odată date în folosință apartamentele și spațiile de lucru din clădirile noastre, să existe toate facilitățile pentru a oferi cea mai bună experiență urbană. Impactul va fi pozitiv  nu doar în cartierul ISHO“, a declarat Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Celor 700 de locuri de parcare disponibile odată cu darea în folosință a noii facilități, li se vor adăuga alte 1.300 în zona subterană a clădirilor de locuințe și birouri, sub noul cartier care va fi amenajat în apropierea sediului Poliției Timiș.


rootstireaActualitate/Esential
Mulberry Development a obținut autorizația pentru construcția unei parcări supraetajate în noul cartier ISHO, situată la câteva minute de mers pe jos de Piața Unirii și centrul istoric al Timișoarei. Parcarea va deservi noua clădire de birouri din cadrul proiectului multifuncțional realizat de dezvoltatorul imobiliar, însă va putea fi...

Preluat de la EVZ