Un episod șocant petrecut între cei doi a avut loc chiar la masă. Pentru că a considerat că ciorba nu este încălzită cum trebuie, Ionel Ganea și-ar fi lovit soția în repetate rânduri.


Femeia a părăsit, deja, domiciliul conjugal, şi, după sărbători, va introduce cererea de divorţ. Din câte se pare, ea nu a mai putut suporta comportamentul violent al fostului internaţional. Care nu o dată ar fi lovit-o fără milă, chiar dacă de faţă s-ar fi aflat şi alte persoane.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

“Într-o seară, Ionel a chemat la el acasă mai mulţi amici, printre care şi foşti fotbalişti, pentru a lua masa împreună. Toţi s-au aşezat pe scaune şi au aşteptat să fie serviţi. Dana a fost responsabilă cu acest aspect. A adus fiecărui invitat câte o farfurie cu ciorbă. Inclusiv Ionel a primit una. A gustat cu poftă, însă a luat foc.

S-a ridicat glonţ de la masă şi a început să urle la soţie: «Nu se poate aşa ceva! Ce fel de femeie eşti tu dacă nu ştii să încălzeşti cum trebuie o ciorbă? Păi tu mă faci de râs în faţa prietenilor mei! Asta-i ciorbă încălzită după tine?» Invitaţii au încercat să-l calmeze pe Ionel, însă degeaba. Acesta i-a scăpat şi câteva lovituri, fără să-i pese că este văzut de ceilalţi”, a relatat un martor pentru cancan.ro


rootstireaActualitate/EsentialSocial
Un episod șocant petrecut între cei doi a avut loc chiar la masă. Pentru că a considerat că ciorba nu este încălzită cum trebuie, Ionel Ganea și-ar fi lovit soția în repetate rânduri. Femeia a părăsit, deja, domiciliul conjugal, şi, după sărbători, va introduce cererea de divorţ. Din câte se...

Preluat de la EVZ