Scandal în fața unei case de pariuri din cartierul bucureștean Militari. Un bărbat din Capitală a fost bătut de angajații unei firme de pază. 

Martorii au declarat pentru romaniatv.net că totul a plecat de la un bilet de pariuri câștigător. Alții spun că bărbatul a fost scos cu forța din sala de jocuri pentru că era ora închiderii. De nervi, el ar fi vandalizat un autoturism din fața casei de pariuri.

“Îl știu pe băiatul ăla. Ce au făcut ăia, domnule, sunt niște nenorociți. Nu au voie! N-a sărit nimeni. A încercat unul să sară, dar l-au gonit: “pleacă de-aici!”. Are dreptate, că mai fac fetele astea măgării și te-nșeală, spun că n-ai câștigat. Îți ia biletul, zice că ți l-a aruncat și că l-ai aruncat tu… Că de la un bilet au pornit toate astea. Care a ieșit câștigător și i-au zis că nu mai este. Nu e normal așa ceva. Cum? Cinci inși să tăbări tu pe unul”, a spus un martor.

După ce a fost bătut bine de angajații firmei de pază, bărbatul a fost luat de o ambulanță și dus la spital.

În urma acestui incident, polițiștii au întocmit două dosare penale: unul în care bărbatul bătut este cercetat pentru distrugere și un al doilea în care bodyguarzii sunt anchetați pentru abuz în funcție.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/scandal-in-fata-unei-case-de-pariuri-barbat-snopit-in-bataie-de-bodyguarzi-video-45274.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/scandal-in-fata-unei-case-de-pariuri-barbat-snopit-in-bataie-de-bodyguarzi-video-45274-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv