Mai exact, după ce Cioloș, dar și membri USR și PNL au punctat, rând pe rând, pericolele din modificările la Legile Justiției, iată ce cei de la PSD au trecut și ei tehnica cartonașelor. Mai exact, aceștia explică, pe mai multe pagini: „Cioloș te minte! Cioloș te manipulează!„, punctând ironic, de ce E RĂU DE TOT că vor să schimbe Codul Penal!


Întreaga argumentație este făcută cu exemple clare printre care este punctat de ce este nevoie de modificările la Legile Justiției.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Cioloș, semnal de alarmă în legătură cu Legile Justiției

Reamintim faptul că Platforma România 100, condusă de fostul premier, Dacian Cioloș, a atras atenția asupra efectelor negative pe care unele dintre modificările propuse de ministrul Justiției, Tudorel Toader, le vor avea asupra independenței justiției și a echilibrului puterilor în stat.  

„Guvernul PSD-ALDE tocmai și-a anunțat astăzi, 23 august, prin vocea ministrului Justiției, Tudorel Toader, intențiile de modificare a pachetului de legi ale justiției (Legile 303, 304 și 317 din 2004). Independența justiției va fi grav afectată prin mutarea Inspecției Judiciare de la Consiliul Superior al Magistraturii la Ministerul Justiției. Se deschide astfel calea interferenței factorului politic în cariera magistraților, prin scoaterea cercetării disciplinare a acestora din sfera de competență a CSM, care este garantul independenței justiției”, potrivit unui comunicat de presă.


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/ciolosss.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/ciolosss-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Mai exact, după ce Cioloș, dar și membri USR și PNL au punctat, rând pe rând, pericolele din modificările la Legile Justiției, iată ce cei de la PSD au trecut și ei tehnica cartonașelor. Mai exact, aceștia explică, pe mai multe pagini: „Cioloș te minte! Cioloș te manipulează!„, punctând...

Preluat de la EVZ