Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat pe site-ul oficial prognoza pentru următoarele două săptămâni, respectiv până în 31 decembrie.
Prognoza meteo Crăciun. Potrivit meteorologilor, în prima săptămână de prognoză, vremea va fi relativ rece. După ziua de 25 decembrie, se estimează o creştere treptată a temperaturilor.


Prognoza meteo Revelion. Spre sfârşitul anului există o probabilitate mai mare pentru precipitații sub formă de ploi și lapoviță şi ninsoare.

BANAT

Pe parcursul primei săptămâni, se va menține o vreme relativ rece, cu valori termice ușor mai mici decât cele climatologic specifice pentru a doua jumătate a lunii decembrie, maxime de 0…3 grade și minime de – 6 … – 2 grade, în medie regională.

În intervalul 25 – 29 decembrie, se estimează o creștere treptată a temperaturilor, cu medii de 4… 9 grade ziua și – 2…2 grade noaptea, dar în ultimele zile din an apare probabilitatea de scădere a valorilor termice. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în perioada 21 – 24 decembrie când vor fi mai ales ninsori, dar trecător și lapoviță sau ploaie, putând favoriza izolat producerea de polei. Prezentele estimări indică și pentru sfârșitul de an o probabilitate relativ mare pentru precipitații, ploi și lapoviță la început, apoi ninsoare.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

CRIȘANA

În prima săptămână de prognoză, vremea va fi relativ rece, valorile termice devenind mai mici de cât cele climatologic specifice pentru a doua jumătate a lunii decembrie, cu maxime de 0 …3 grade și minime de – 6 … – 3 grade, mediat pe regiune. În intervalul 25 – 29 decembrie, se estimează o creștere treptată a temperaturilor, cu medii de 4… 8 grade ziua și – 2…2 grade noaptea, dar în ultimele zile din an apare probabilitatea de scădere din nou a valorilor termice. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în perioada 21 – 24 decembrie când vor fi mai ales ninsori, dar trecător și lapoviță sau ploaie, putând favoriza izolat producerea de polei.

Prezentele estimări indică și pentru sfârșitul de an o probabilitate relativ mare pentru precipitații, predominant ploi și lapoviță la început, apoi ninsoare.

TRANSILVANIA

Va fi o vreme rece pe parcursul primei săptămâni, când vor fi medii ale temperaturilor maxime de – 3…3 grade și ale minimelor de – 10… – 5 grade. În intervalul 25 – 29 decembrie, se estimează o încălzire ușoară și treptată ce se va resimți în special la valorile din timpul zilei, care vor fi, în medie, de 2…6 grade, nopțile rămânând destul de reci. Pentru sfârșitul de an estimările prognostice indică posibilitatea unei răciri a vremii. Probabilitatea pentru ninsori, cu caracter local și în general slabe, va fi ridicată în perioada 21 – 23 decembrie. Prezentele estimări indică și pentru sfârșitul de an o probabilitate în creștere pentru precipitații, mixte la început, apoi ninsoare.

MARAMUREȘ

Prima săptămână a intervalului va fi caracterizată de o vreme rece, cu maxime de – 2…2 grade și minime de – 7… – 3 grade, mediat regional. În intervalul 25 – 29 decembrie, se estimează o creștere treptată a temperaturilor, cu medii de 3…7 grade ziua și – 3… 0 grade noaptea, dar în ultimele zile din an apare probabilitatea scăderii din nou a valorilor termice. Probabilitatea pentru ninsori – moderate cantitativ – va fi ridicată în perioada 20 – 23 decembrie. Prezentele estimări indică și pentru sfârșitul de an o probabilitate în creștere pentru precipitații, mixte la început, apoi sub formă de ninsoare.

MOLDOVA

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat pe site-ul oficial prognoza pentru următoarele două săptămâni, respectiv până în 31 decembrie. Prognoza meteo Crăciun. Potrivit meteorologilor, în prima săptămână de prognoză, vremea va fi relativ rece. După ziua de 25 decembrie, se estimează o creştere treptată a temperaturilor. Prognoza meteo Revelion. Spre sfârşitul...

Preluat de la EVZ