Ofițerul Serviciului Român de Informații (SRI) care a provocat, astăzi, un accident în apropierea localității ilfovene Tâncăbești, în urma căruia a murit o femeie în vârstă de 35 de ani, și-a dat demisia din funcție, anunță SRI.

Serviciul Român de Informații a anunțat, marți, că ofițerul SRI ce a provocat, luni, un accident în apropierea localității ilfovene Tâncăbești, în urma căruia a murit o femeie în vârstă de 35 de ani, și-a dat demisia din funcție, momentan fiind la dispoziție atât pentru ancheta internă cât și pentru cea a Parchetului Militar.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că cel care a provocat accidentul în urma căruia a murit o femeie este șeful SRI Prahova, colonel Silviu Dumitru Deatcu.

Reprezentanții Poliției Ilfov au declarat că accidentul a avut loc pe Drumul Național 1, în apropierea localității ilfovene Tâncăbești.

Victima, o femeie de 35 de ani, traversa în apropierea unei treceri de pietoni, reprezentanții Poliției Ilfov neputând preciza la acest moment dacă femeia a fost sau nu pe trecerea de pietoni, acest lucru urmând a fi stabilit în baza unei expertize.

Femeia a fost lovită de un autoturism care venea dinspre Ploiești către București, condus de șeful SRI Prahova.

El a fost testat cu aparatul etilotest, aparatul indicând o valoare de 0.43 miligrame/litru alcool în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. Având în vedere că șoferul este un cadru SRI, cercetările din dosarul sunt efectuate de către Parchetul Militar.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/d-45267.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/d-45267-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv