Simona Halep a fost din nou aproape de a-și trece în cont primul titlu de Grand Slam. După finala pierdută în fața Mariei Sharapova, în 2014, scor 4-6,7-6, 4-6, la Roland Garros, românca a cedat în acest an tot in ultimul act al celebrei întreceri de la Paris, de această dată în meciul cu letona Jelena Ostapenko, cu 6-4, 4-6, 3-6.


Recent, Halep a afirmat că nu a învățat nici până acum să își controleze emoțiile mai ales în astfel de partide. În finala de la Paris, cu Ostapenko, „Simo” a condus cu 1-0 la seturi şi cu 3-0 în setul al doilea, dar a cedat pe parcurs, până la final. 


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

„Cred că nu am fost gata să câştig un Grand Slam. Emoţional am fost prea nervoasă, pentru că eram aproape. Încă mai lucrez la această parte. Vreau doar să lucrez la acest capitol mai mult şi să devin mai puternică.

Partea emoţională aş îmbunătăţi-o cel mai mult. Mental sunt puternică să câştig, dar emoţional… Pic la acest capitol şi nu este deloc uşor să lucrezi la asta. În momentele importante devin moale, dar acum încerc să fiu mai bună. Să fiu sinceră, încă mai simt acel meci cu Ostapenko. Antrenorul (n.r. – Darren Cahill) îmi tot spune să uit meciul, dar nu pot. Încerc să caut o parte pozitivă, însă este greu”, a declarat Halep, pentru Tennis Channel. 


rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Simona Halep a fost din nou aproape de a-și trece în cont primul titlu de Grand Slam. După finala pierdută în fața Mariei Sharapova, în 2014, scor 4-6,7-6, 4-6, la Roland Garros, românca a cedat în acest an tot in ultimul act al celebrei întreceri de la Paris, de...

Preluat de la EVZ