Înmormântarea Regelui Mihai a fost prilej de neînțelegeri și tensiuni în Familia Regală. Fostului principe Nicolae nu i-a fost permis să călătorească cu trenul regal alături de sicriul cu trupul neînsuflețit al bunicului său, lucru care l-a întristat și l-a făcut să se simtă nedreptățit.

Avocatul fostului principe Nicolae a acordat un interviu în care a vorbit despre hotărârea lui Nicolae de a-și revendica titlurile de care a fost deposedat în august 2015. 

„Cei din Casa Regală au arătat o deschidere către Nicolae, acceptându-l acolo unde îi este locul, la ceremonialul funerar. După ce nu i-a fost îngăduit să-și vadă bunicul pe patul de moarte timp de zece minute, măcar la catafalc să-i poată fi alături pentru a-și lua rămas bun așa cum se cuvine. (…)  Dorește să fie reintegrat în Familia Regală.

Decretul de înlăturare nu i-a fost comunicat în original. El nu a semnat declarația de acceptare de înlăturare de la succesiune. Se încearcă discreditarea sa. Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regală. Asta se face în alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus să revendice ceea ce-i aparține de fapt”, a explicat Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae, pentru publicația Taifasuri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/fostul-principe-nicolae-vrea-sa-isi-revendice-titlul-45259.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/fostul-principe-nicolae-vrea-sa-isi-revendice-titlul-45259-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv