Site-ul Luju.ro scrie că printre aceștia se aflau foarte mulți tineri aduși de la Institutul Național de Magistratură, dar și nume consacrate din DNA, instutuția unde foarte mulți procurori care au comis grave abuzuri sunt speriați că se apropie ziua în care vor răspunde pentru dosarele fabricate. Incredibil, dar adevărat, printre protestatarii de marca s-a aflat și judecătoarea Dana Tițian, nimeni altă decât consiliera  Laurei Codruța Kovesi. 


Dintre aceștia s-au remarcat Dragos Călin, cel care a organizat manifestația, și Daniela Lecca fosta purtătoare de cuvânt din CSM, concediată din Consiliu pentru că, în februarie 2017, a postat pe Facebook o fotografie în care manifestă susținerea pentru #rezistentii adunați în Piața Victoriei împotriva OUG 13.

Reaminim că Dragos Călin este cel care l-a aparat pe vestitul sau coleg Mircea Negulescu, zis “Zdreanță”, atunci când acesta a fost demascat că a instrumentat un dosar din care stick-ul cu proba cheie a dispărut.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Înafară ce cei doi, la protest au mai participat și judecătorul Adrian Păcurar de la Tribunalul București, cel căruia i s-a repartizat dosarul Black Cube, în care a fost implicată și șefa DNA Laura Codruța Kovesi.

Sursa citată mai scrie că protestul a revoltat mii de români, care pe paginile de socializare i-au desființat la propriu pe magistrații activiști, acuzându-i că afectează grav încrederea cetățenilor în justiție.

Imaginile de la protest la puteți vedea AICI 


rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Site-ul Luju.ro scrie că printre aceștia se aflau foarte mulți tineri aduși de la Institutul Național de Magistratură, dar și nume consacrate din DNA, instutuția unde foarte mulți procurori care au comis grave abuzuri sunt speriați că se apropie ziua în care vor răspunde pentru dosarele fabricate. Incredibil, dar...

Preluat de la EVZ