Ursul Buri se numără printre animalele mai puțin norocoase. Acesta a fost capturat, în Ucraina, când era doar un pui. Din păcate, ursul a fost ținut în captivitate timp de 20 de ani, însă câțiva oameni cu suflet mare i-au redat libertatea acum trei săptămâni, informează Spy News.


Lionel De Lange și echipa sa de salvatori din cadrul organizației pe care a înființat-o au depus eforturi uriașe pentru a-l salva pe Buri și pentru a-l readuce în libertate, acolo unde îi este locul. „A fost în captivitate toată viața lui și a avut un acoperiș deasupra capului în fiecare zi…în momentul în care l-al salvat, a continuat să privească spre cer. Probabil era uimit de faptul că nu mai este nevoit să stea într-o cușcă prea mică pentru dimensiunile lui” a declarat Lionel De Lange, imediat după eliberarea ursului Buri.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Ceea ce este cu adevărat emoționant este reacția animalului în momentul în care vede și ia contact cu prima zăpadă din viața lui. În înduioșătoarele imagini, se poate observa cum ursul îmbrățișează copacii și simte zăpada rece, în timp ce fulgii îi acoperă blana maronie. Buri pare extrem de bucuros să ia contact cu zăpada, lucru ce nu a putut să facă în timpul în care era ținut captiv de către cei care îl întemnițaseră.

Până în urmă cu câțiva ani, Ucraina permitea cetățenilor să captureze și să țină închise animale sălbatice, fapt pentru care mai multe animale precum urși, vulpi, dar și altele erau prinse și închise până se îmbolnăveau sau mureau de singurătate sau foame. Mai mult, unele animale sălbatice sunt folosite ca și mod de divertisment în restaurante sau diverse locații din Ucraina. 


rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Ursul Buri se numără printre animalele mai puțin norocoase. Acesta a fost capturat, în Ucraina, când era doar un pui. Din păcate, ursul a fost ținut în captivitate timp de 20 de ani, însă câțiva oameni cu suflet mare i-au redat libertatea acum trei săptămâni, informează Spy News. Lionel De...

Preluat de la EVZ