Eugen Palcu este bănuit de mulţi că ar fi un apropiat al fostului patron al SC FC Farul, Giani Nedelcu. Acesta din utmă a răspuns pentru ProSport.ro că acuzaţiile sunt ,,numai prostii! Nişte tâmpiţi! Nu mă interesează, domnule, pe mine! Nici gratis nu m-ar interesa, aşa să scrieţi! Am văzut că zic ăia tot felul de… N-am nicio treabă!”


Preţul de pornire pentru brand a fost de 14.000 de lei, dar a ajuns la peste 1.000.000 de lei, în urma concurenţei  incredibile dintre cei 6 participanţi.

Controversa iscată în jurul lui Palcu se referă la capacitatea acestuia de a plăti întreaga sumă. 


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

,,Nu se vor plăti niciodată banii aceştia! Domnul care a câştigat acum a venit ieri cu nişte adidaşi rupţi, împreună cu omul lui Giani Nedelcu, cel care avea spălătoria la stadion, înainte de a fi demolată. Era într-o salopetă şi cu încălţări rupte. Au participat doar ca să încurce lucrurile. Categoric că ne vom înscrie la următoarea licitaţie, pentru că aceasta suntem siguri că se va anula!”, declară pentru ProSport Georges Muzaca, reprezentantul SSC Farul.

În cazul în care Palcu nu va plăti integral suma în termen de 30 de zile, licitaţia va fi anulată şi reluată ulterior.

La licitaţia pentru brandul Farul au fost prezenţi clubul suporterilor, firma fostului arbitru Constantin Frăţilă, fostul fotbalist Dennis Şerban şi Eugen Palcu, printre alţii.


rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Eugen Palcu este bănuit de mulţi că ar fi un apropiat al fostului patron al SC FC Farul, Giani Nedelcu. Acesta din utmă a răspuns pentru ProSport.ro că acuzaţiile sunt ,,numai prostii! Nişte tâmpiţi! Nu mă interesează, domnule, pe mine! Nici gratis nu m-ar interesa, aşa să scrieţi! Am văzut...

Preluat de la EVZ