Fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova și cântărețul Enrique Iglesias au devenit părinți de gemeni, la sfârșitul săptămânii trecute, informează hollywoodreporter.com.

Enrique Iglesias, în vârstă de 42 de ani, și Anna Kournikova, în vârstă de 36 de ani, au păstrat secretul în ceea ce privește sarcina.

Informația a fost făcută publică de site-ul de știri mondene tmz.com, care citează surse apropiate cuplului. Astfel, sâmbătă, Kournikova ar fi născut, într-un spital din Miami (SUA), un băiețel, care a primit numele de Nicholas, și o fetiță, care a primit numele de Lucy.

Iglesias și Kournikova sunt împreună de 16 ani, dar au fost întotdeauna extrem de discreți privind relația lor.

Enrique Iglesias, fiul celebrului cântăreț spaniol Julio Iglesias, a călcat pe urmele tatălui și a ajuns unul dintre cei mai în vogă artiști pop din ultimele două decenii. “Escape” (2001) este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume. Cu peste 100 milioane de discuri vândute, Enrique Iglesias a cucerit milioane de fani din întreaga lume cu melodii, precum “Bailando”, “Ring my bells”, “Hero”, “Bailamos”, “Noche Y De Dia”, “Turn the night up”, “Tonight”, “I like it”, “Do you know”, “Not în love”.

Anna Kournikova este o fostă jucătoare de tenis de origine rusă, devenită o veritabilă vedetă pe plan internațional datorită aspectului ei atrăgător, despre care presa internațională a afirmat în repetate ocazii că ar fi schimbat imaginea tenisului feminin. Deși nu a câștigat niciun turneu WTA, Kournikova s-a aflat pentru o vreme în Top 10 mondial, ocupând poziția a opta, și a câștigat de două ori Australian Open în proba de dublu, făcând pereche, în 1999 și în 2002, cu jucătoarea elvețiană Martina Hingis.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/anna-kournikova-si-enrique-iglesias-au-devenit-parinti-de-gemeni-45261.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/anna-kournikova-si-enrique-iglesias-au-devenit-parinti-de-gemeni-45261-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv