Două femei au murit și un bărbat este grav rănit, în urma unui accident care a avut loc, în această dimineața, pe DN 76, în localitatea Radovan, județul Dolj, două autoturisme lovindu-se frontal.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu, a declarat că în unul dintre autoturisme se aflau trei persoane, două femei și un bărbat, iar în celălalt una singură.

Cele trei persoane din primul autoturism au rămas încarcerate, în urma impactului, cele două femei pierzându-și viața. O altă persoană, un bărbat, a ajuns în stare gravă la spital.

„Două victime au decedat, una a fost preluată de ambulanța SAJ și transportată la Spitalul nr. 1 Craiova, iar cea de a patra este la locul accidentului, unde a primit îngrijiri medicale, ulterior refuzând transportul la spital”, a afirmat reprezentantul ISU.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-doua-femei-au-murit-si-un-barbat-este-grav-ranit-45260.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-doua-femei-au-murit-si-un-barbat-este-grav-ranit-45260-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv