„Legea justiției, uitați-vă bine la ea să vedeți în jos ce înseamnă. Undeva trebuie cineva, după câte înțeleg eu, să se responsabilizeze, că nu știu exact fiecare lege și fiecare articol este aici, în momentul în care dai în judecată un individ. (…) La noi, cum vezi pe unul, cum haț, îl bagi ba cu 30 de zile, ba cu ce a făcut, ba cu ce nu a făcut și mai descoperi și că acum 10 ani a făcut nu știu ce. Treburile astea ar trebui oarecum să se termine, în priceperea mea infantilă. Dacă noi o să avem o justiție în care și judecătorul este și stă drept în picioare, dar și procurorul, au niște responsabilități. Nu poți să acuzi din cer pe oricine și pe urmă să spui: nu-I nimic, am greșit. Mai mult nu pot să spun, că nu sunt specialist în justiție”, a declarat Ion Țiriac luni la Parlament.


Simona Halep, Camelia Potec, Bogdan Stelea, Ilie Năstase și Ion Țiriac au fost prezenți, luni, în Parlamentul României pentru a discuta soarta Arenelor BNR.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Pachetul legilor justiției a fost adoptat, săptămâna trecută, de către Camera Deputaților, urmând ca săptămâna aceasta să fie dezbătute și votate de către Senat, în calitate de for decizional. Ulterior, cele trei legi, Legea 303/2004 privind statutul magistraților, Legea 304/2004 privind organizarea judiciară și Legea 317/2004 referitoare la funcționarea CSM vor ajunge la promulgare de către președintele Klaus Iohannis. 


rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Legea justiției, uitați-vă bine la ea să vedeți în jos ce înseamnă. Undeva trebuie cineva, după câte înțeleg eu, să se responsabilizeze, că nu știu exact fiecare lege și fiecare articol este aici, în momentul în care dai în judecată un individ. (…) La noi, cum vezi pe unul,...

Preluat de la EVZ