Un tânăr de 19 de ani, din municipiul Galați, este căutat de familie și de polițiști, după ce, aseară, în urma unor certuri cu părinții, a plecat de acasă, iar de atunci nu se mai știe nimic de el.

Potrivit unor surse citate de libertatea.ro, înainte să dispară, tânărul ar fi încercat să se spânzure cu un cablu de telefon. El ar fi fost dependent de jocurile de noroc.

„Este vorba despre un tânăr de 19 ani, în cazul căruia se fac verificări, după ce familia a făcut o sesizare privind dispariția sa de acasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați, Costin Gabriela.

Din câte se pare, tânărul s-ar fi certat cu părinții din cauza dependenței sale pentru jocurile de noroc și apoi a plecat într-o direcție necunoscută.

De altfel, potrivit unor surse, înainte de a pleca există informații că tânărul ar fi încercat să se sugrume cu cablul de la telefon.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/tanar-cautat-de-parinti-dupa-o-cearta-din-cauza-jocurilor-de-noroc-baiatul-a-incercat-sa-se-spanzure-cu-cablul-de-la-telefon-45250.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/tanar-cautat-de-parinti-dupa-o-cearta-din-cauza-jocurilor-de-noroc-baiatul-a-incercat-sa-se-spanzure-cu-cablul-de-la-telefon-45250-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv